Loading...

BRF

Hantera förvaltningen av bostadsrättsföreningar, medlemmar, andelstal och avgifter. Registrera överlåtelser och låt styrelsen ta del av relevanta rapporter och uppgifter via portalen. Medlemmar kan även logga in via Mina sidor.

BRF hanterar

savings
Pantsättning

Registrera pantsättningar i systemet och få en sammanställd lista över samtliga pantnoteringar och panträttshavare för en specifik bostadsrätt.

percent
Andelstal

Systemet stödjer två olika andelstal. Ett andelstal som ligger till grund för andelen av medlemsavgiften som ska betalas och en total andel av föreningen om dessa skulle skilja sig.

swap_horiz
Överlåtelser

Registrera samtliga ägarbyten för en specifik bostadsrätt och få koll på historiska ägare, arv och köpeskillingar. Få en fullständig koll på vem som helt eller delvis äger en bostadsrätt.

description
Mäklarbild

Exportera enkelt en fullständig mäklarbild vid en försäljning av en bostadsrätt. Förhandsgranska och få ut en PDF för att skicka till ansvarig mäklare.

article
KU55

Få ut fullständiga kontrolluppgifter vid överlåtelser av bostadsrätter och exportera detta som en XML-fil för att sedan skicka till Skatteverket. Du kan även exportera en PDF-blankett.

format_list_bulleted
Lägenhets­förteckning

I BRF-modulen kan styrelsen och förvaltaren enkelt få en överblick över en sammanställd lägenhetsförteckning som även går att exportera till Excel.

groups
Styrelse

Lägg upp och bjud in styrelsen till systemet för att sköta olika ärenden som berör föreningens styrelse. Låt styrelsen sköta kommunikation mot medlemmar via portalen.

send
Avgifts­avisering

Skapa en automatiserad aviseringsprocess för avgifter som ska debiteras mot medlemmar. Ställ in en aviseringsinställning och låt systemet sköta distribution och eventuella påminnelser.

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret, boka en webbdemo eller ring oss på 08-502 350 50.