Loading...

Förvaltning

Förvaltningsportalen är ett system för att hålla koll på administrationen mot uppdragsgivare. Få en samlad vy över era förvaltningsuppdrag. Sköt avtal, fakturering och hantering av förvaltningsuppdrag. Portalen är direktintegrerad mot fastighetssystemets moduler.

Förvaltning hanterar

laptop
Förvaltnings­gränssnitt

Med förvaltningsportalen kan ni som externa förvaltare få en översikt över uppdragsgivare och sköta er interna hantering av uppdrag, avtal och fakturering.

sync_alt
Direktkoppling till kundportal

Förvaltningsportalen har en direktkoppling till kundportalen som utgörs av uppdragsgivarens inlogg till fastighetssystemet. Slipp hålla koll på flera inloggningsuppgifter.

send
Fakturering för uppdragsavtal

Hantera er interna fakturering mot kunder och uppdragsgivare. Få full överblick över samtliga fakturor, uppdrag, avtal och information i ett system.

description
Hantering av uppdragsavtal

Lägg upp, skapa och signera nya uppdragsavtal digitalt från förvaltningsportalen. Låt systemet hålla koll på avtalstider och innehåll och få en oslagbar koll på era kundavtal.

Vill du kontakta oss?

Vi vill gärna berätta mer om hur Pigello kan vara av intresse för dig. Fyll i kontaktformuläret, boka en webbdemo eller ring oss på 08-502 350 50.